Berättarnas Torg 2022

Välkommen till den nittonde upplagan av Berättarnas Torg! Varje kväll veckan efter midsommar samlas vi för att lyssna på ett urval av dom bästa muntliga berättarna. Följ med på en resa i tid och rum, från fantasin till djupdykningar i verkligheten! Magiskt berättande under härliga sommarkvällar, med Gamla stan i Stockholm som bakgrund. De första åren höll vi till på Brända Tomten, men 2019 flyttade vi till Mäster Olofsgården på Svartmansgatan, nära Stortorget, i Gamla Stan, Stockholm.

Följ oss på Facebook eller Instagram som @berattarnastorg för löpande uppdateringar!

Årets program | Tid och plats | Entréavgift

Söndagens program:

Största och äldsta firandet av muntligt berättande i Stockholm

Berättarnas Torg är Stockholms berättarfestival, det största och äldsta evenemanget för muntligt berättande i Stockholm. VI samlar upp till 100 personer sittande och stående på den vackra innergården ett stenkast från Stortorget i Gamla Stan, några hundra meter från tunnelbanan. Varje kväll klockan halv åtta sätter berättandet igång, så du har god tid att samla vänner och äta en bit innan ni tar er till Svartmangatan. Du kommer att förvånas, förtjusas och kanske förskräckas! I berättelsens värld och berättarnas huvuden kan allt hända!

Arrangör är föreningen Berättarnätet Öst i samarbete med partners, i år ABF Stockholm och med stöd av Stockholms Stad.

Årets program i korthet

Ladda ner årets program som PDF-fil.

Entréavgift

Entré kostar 100 kr per person och betalas på plats med Swish eller kontant. Medlemmar i Berättarnätet Öst går in gratis. Medlemsskap kostar 225 kronor per år – det blir snabbt lönsamt – och kan lösas på plats med Swish.

Tid och plats

Varje kväll från 27 juni till 3 juli 2022 klockan 19.30 – 20.45 på Mäster Olofsgården, Gamla Stan, Stockholm

Mäster Olofsgårdens innergård är nåbar med rullstol.

Om Berättarnas Torg

Berättarnas Torg arrangeras i år för nittonde året av en arbetsgrupp inom Berättarnätet Öst i samarbete med Stockholms Stad, Mäster Olofsgården och ABF Stockholm.

Mäster Olofsgården är en hemgård som sedan 1931 varit ett alla åldrars hus och en plats för möten och aktiviteter, med visionen om att bidra till ett samhälle där alla känner sammanhang, utvecklas och är delaktiga.

Arbetsgruppen för Berättarnas Torg

Arbetsgruppen
Olle, Johan och Pelle

Arbetsgruppen för Berättarnas Torg är

  • Pelle Olsson
  • Johan Theodorsson
  • Olle E. Johansson